A+ / A-
Курсна листа на Охридска банка АД Скопје повеќе
Одберете датум: Датум: 27.07.2017 Број:
139
Период на важност: 27.07.2017, 00:00 - 27.07.2017, 23:59 Физички лица
  • Шифра Валута Единици валута
    Курс за менувачко работење Куповен Продажен
    Среден курс НБРМ
Правни лица
  • Шифра Валута Единици валута
    Курс за девизи Куповен Продажен
    Среден курс НБРМ
Калкулатор на валути
принт