Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации Контакт-центар: (02) 15 050 obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ-поддршка Контакт-центар: (02) 15 050 obsgnetsupport@ob.com.mk

Кеш кредит

Лесно остварете ги Вашите желби и искористете ја понудата со фиксна каматна стапка за целиот период на траење на кредитот и можноста за вклучено кредитно животно осигурување!

ПРОМОЦИЈА: КАМАТНИ СТАПКИ ОД 5,75 % И БЕЗ АДМИНИСТРАТИВНИ ТРОШОЦИ ЗА АПЛИКАЦИИ СО КРЕДИТНО ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ ДО 14.09.2019!

Дознај повеќе

Стaнбен кредит

Одлуката за домување е една од најважните одлуки во животот. Остварете го вашиот сон со станбениот кредит на Охридска банка Сосиете Женерал и одберете ја понудата која најмногу ви одговара!

ПРОМОЦИЈА: БЕЗ АДМИНИСТРАТИВЕН ТРОШОК ДО 14.09.2019!

Дознај повеќе

Хипотекарен кредит

Имате големи сништа кои сакате да ги остварите, а потребен ви е поголем износ на готовина со подолг период на отплата? Хипотекарниот кредит е решението за вас!

ПРОМОЦИЈА: ПРОМОТИВНИ КАМАТНИ СТАПКИ ОД 4,50%,  БЕЗ НОТАРСКИ ТРОШОЦИ И БЕЗ АДМИНИСТРАТИВЕН ТРОШОК ЗА АПЛИКАЦИИ СО КРЕДИТНО ЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ ДО 14.09.2019!  

Дознај повеќе

A++ кредит
за енергетска ефикасност

Инвестирајте мудро во технологии со повисоко ниво на енергетска ефикаскост и добијте до 20% грант за успешно реализиран проект!

Дознај повеќе

Како можеме да Ви помогнеме?

Доколку Ви се потребни повеќе информации, не двоумете се да ни поставите прашање и ние ќе Ви одговориме во најкусо време.

Постави прашање
Име и презиме
Град
Е-маил
Телефон
Прашање
Внесете го кодот
CAPTCHA
Ги прифаќам општите правила и услови.

Автомобилски кредит

Уживајте во возењето со Вашиот нов автомобил и отпатувајте до дестинациите од соништата со помош на автомобилскиот кредит од Охридска банка Сосиете Женерал!

Дознај повеќе
Види ги сите локации во Македонија Мапа
Изгубена картичка +389 (0)46 268 268
Информации (02)15 050 Контакт центар obinfo@ob.com.mk
ОБСГНЕТ поддршка (02)15 050 Контакт центар obsgnetsupport@ob.com.mk